Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα, δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.Το τηλέφωνο που υπαρχει πάνω στις ανακοινώσεις ειναι λάθος και αντιστοιχεί σε κάποια οικία.
    Θα ήθελα παρολα αυτα να διαμαρτυρηθω για τον τροπο με τον οποίο μάθαμε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί Λαϊκή αγορά στην γειτονιά μας χωρίς να έχουμε ποτε μα ποτε ερωτηθεί ή ενημερωθεί. Μας μοιράστηκε μια ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι σε τρεις ημέρες ξεκινάει η λειτουργία της λαϊκής και μάλιστα αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι αυτο θα γίνει σε συμφωνία με τον σύλλογο!!!
    Ψάχνω να δω πότε υπήρχε το θέμα αυτό στην ατζέντα του συλλόγου. Ποτέ.
    Απορώ λοιπόν τι είναι αυτό που ώθησε τον σύλλογο που τιτλοφορείται ως εξωρραιστικος να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Η λαϊκη αγορά ειναι κάθε άλλο παρα εξωρραισμος για την γειτονιά. Σημαίνει ηχορύπανση, μόλυνση του περιβάλλοντος, κυκλοφορια βαρεων οχηματων σε κατοικημενη περιοχη, ενώ παρουσιάζεται μια εικόνα που δεν αρμόζει στο έτος 2013.
    Η περιοχή μας ειναι όμορφη, νεοδμητη, με νεους ανθρωπους και με πολλα ομως και σοβαρά προβλήματα που ειναι γνωστά και τα έχουμε συζητήσει με τον δήμαρχο ενώ έχουν απασχολήσει και τον σύλλογο οπως φαίνεται και απο τα σχετικα έγγραφα(ποτε δεν αναφέρθηκε το θέμα των λαϊκών πάντως). Παιδικες χαρές που έχουν παραμελληθεί και ειναι επικινδυνες (ειναι ζητημα χρονου να συμβει ατυχημα), δρόμοι που εξυπηρετούν την μετακινηση μαθητών οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε μεγαλου φορτου και ταχείας κυκλοφορίας, αδιαμορφωτοι κοινόχρηστοι χώροι, παιδικός σταθμός που δεν επαρκεί για να εξυπηρετήσει ούτε τις μισές ανάγκες της περιοχής και δεκάδες αλλα προβλήματα σοβαρά.
    Η έλλειψη Λαϊκής αγοράς ποτε δεν υπήρξε προβλημα για την γειτονιά μας. Δεν ειναι καν καταγεγραμμένη ως έλλειψη και δεν ειναι και αποδεκτό απο τους κατοίκους κάτι τέτοιο. Κάτι άλλο λοιπόν συμβαίνει.

    Παρακαλώ πολυ να μας ενημερώσετε για όλες τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να παρθεί μια τέτοια απόφαση που θα επιβαρύνει την ζωή μας και το περιβάλλον που ζούμε. Στην Διαύγεια δεν εχει αναρτηθεί τίποτα σχετικό παρα το ότι η συγκεκριμένη απόφαση ειναι οικονομικού χαρακτήρα.

    Παπαδακη Χαρά
    Δίπλ. Τοπογραφος Μηχ. MSc
    Κάτοικος Φουρεσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή