Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014



Θα ανεβασω λοιπον σταδιακα ολα τα εργα των μαθητων και βιντεο απο την εκθεση γιατι πιστευω οτι αξιζει τον κοπο να ξαναθυμηθουμε τις ομορφες αυτες στιγμες που η τεχνη, η απλη χωρις φτιασιδια, φρου φρου και ταμπελες,η τεχνη οπως θαπρεπε ναναι μας εφερα σημερα τοσο κοντα τον ενα στον αλλο.

3 σχόλια:

  1. Ειναι μαγικο το ποσο ευκολα μπορει καποιος να "ταχιδεψει" κοιτοντας απλα ζωγραφιες μικρων παιδιων. Συνχαρητηρια σε οσους εχουν συμβαλει στο να μπορουν τα παιδια να εκρφαζονται μεσω της ζωγραφικης. Ενα μεγαλο μπραβο στον δασκαλο των παιδιων τον πατερα μου, που ενω καποτε μαθαινε σε εμας ως παιδια τον ομορφο και πολυ ενδιαφερον κοσμο της τεχνης, τωρα του δινεται η δυνατοτητα να μοιραστει τις γνωσεις του με τους μαθητες του, που απο οτι φαινεται ειναι μικροι ζωγραφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέποντας όλη αυτή τη δουλειά που ξεκίνησε μια Τετάρτη χωρίς τίποτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο και δημιουργό όλης τούτης της δουλειάς τον Κο Γιώργο Πασσιά και συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλουν σε αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νασαι καλα Αποστολη μου τα λογια σου δινουν κουραγιο και δυναμη σε ολους μας να συνεχισουμε τις προσπαθειες για κατι ακομα πιο ομορφο και δημιουργικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή